Efter 25 år i Mediabranchen og flere år som direktør på nogle af Nordens største produktionsselskaber har jeg besluttet mig for at videregiver mine erfarenheder som ledere.
Jeg har altid haft en stor nysgerrighed på konstruktivt lederskab. Jeg synes selv jeg kan mærke når jeg har været en god ledere og hvad det har givet for resultat eller det ganger jeg måske har været dårligere ledere og give for meget plads til mit ego, magten og præstation og hvad det har givet som resultat.

Jeg var kun 28 år da jeg blev direktør for et mediaselskab i Norge og fik det på meget kort tid til at tredobbelt omsætningen og at gå fra 3 fast ansatte til 10 fast ansatte og over 100 freelance. Det var en hård men succesful tid.

Men jeg fik også ta del af mere udfordrende situationer som at komme ind som ny direktør til en virksomhed i et nyt land med en ny kultur og en virksomhed som allerede er oppe og køre og der en anden medarbejder forventede din plads men det var du som blev beordret over at tage den. Den modstand en medarbejder kan skabe og det mis trivsel det kan skabe på meget kort tid.

Ja liste er lang af erfarenheder god, udfordrende og berigende erfarenheder.

Efter at have deltaget i mange fine lederskabs udviklingsprogrammer og med en uddannelse både som yoga lærere, meditations lærer, stress reduktions lærere og i mindfulness, har jeg nu selv skabet mine workshops i Mindfult Lederskab.

WORSKHOPS
- Lederskab med compassion og self compassion.
- Hvordan kan vi få atleter og coperative mennesker til at meditere?
- Lede og ikke styr dine medarbejder.
- Hvordan du får dine medarbejder til at vokse med glæde og dedikation
- Hvordan træffer du bevidst din valg og får din medarbejder at gøre det samme.
- Tilpasses efter dine / jeres behov og ønsker.

Det er svært at skabe inspirerende omgivelser som har fokus på at bidrage og ikke kun at præstere hvis man ikke er i kontakt med sig selv og sit mål.

Jeg tror stærkt på at hvis vi vil skabe en forskel og en bedre verden så begynder det med en selv og vores indre klima. Om hvordan vi har det i vores krop og vores sind. Gennem bevidst opmærksomhed på vores nærvær kan vi åbne op og finde ind til vores indre visdom og både leve og lede på den måde vi ønsker; at være nærværende, kærlig, rumlig, accepterende, nysgerrig, lyttende og med gode resultat i vores lederskab.

Workshops: varer i 2,5 tim pris 4500.- ex moms (max deltagere 20 per)
Foredrag varer i 1 tim pris 1500.- ex moms 

for mere information skriv eller ring til mig på louisejuelseverin@gmail.com eller 30316236