URBAN RETREATS i hjertet af København

"Louise's urban yin retreat was a wonderful treat and felt like a relaxing weeks vacation, even though it was only 2 days! The combination of yin yoga, yoga nidra, meditation, massage and sauna gus, relaxing spa themed hotel room and lovely healthy food was a perfect way to 'fill up my cup' and do something really good for myself. Louise is a talented and intuitive teacher and every word comes right from the heart. The staff at the King Arthur Hotel were absolutely lovely, helpful and did everything to make our stay a beautiful experience."

"Et magisk yoga retreat på Hotel Kong Arthur. Vores underviser, Louise er kompetent og dedikeret, og hendes undervisning har sat spor, som gør mødet med den mørke tid lettere og mere glædesfyldt. Rammerne for retreatet er ud over det sædvanlige: Et hotel fyldt med sjæl, venlighed og skønhed. Jeg glæder mig til at kunne deltage i endnu et yoga retreat med Louise på dette skønne sted."

Reviews from Urban Retreat I from the 1-2 of Nov 2020

URBAN RETREAT II 29.- 30. November 2020  UDSOLGT 
Med Urban Retreats, tilbyder Vi dig en unik oplevelse, hvor du, i hjertet af København, kan finde dit velvære og livskraft. Kong Arthur Hotel ligger ved søerne mit i København. Udover Yoga i hotellets nye magisk Shala (yoga rum), vil du også komme til at opleve det fantastiske Nimat Spa som byder på både sauna gus og nærende behandlinger. Du vil opleve Kong Arthurs Hotel velkendte morgenmad, hvor du vil bruge alle dine sanser til at mærke smagen, Og endelig får du også, med i Urban Retreat prisen, frokost og en kulinarisk tre retters madoplevelse i en af hotellets restauranter.

URBAN RETREATS II – Yin & Mindfulness & Hatha
Skab balance, klarhed  & ro i dit liv!
Dette Retreat er for dig som vil have mere balance, klarhed og fokus i dit liv.
I dette Urban Retreat, vil du gennem både  Yin & Hatha finde ind til din indre livskraft og klarhed.
Vi har behov for at finde lyset i mørket og samtidigt kultivere kvalliterne i efterårets mørke. Vi vil arbejde med kraften i at sætte en intention som kan hjælpe og understøtte dig i at skabe bedre balance og klarhed i det som du har behov for. Vi kommer til at meditere og gennem visualisering arbejde med hvad du ønsker at tiltrække mere af i dit liv.
Hatha yoga rummer de oprindelige, klassiske stillinger, som både har fokus på muskelstyrke, balance, stræk og åndedræt. I Hatha Yoga fokuserer vi, gennem forskellige øvelser, på at skabe balance i kroppens "energisystem" for at opnå fysisk og psykisk helse og udvikling .
I Yin yoga udføres stillingerne (asanas) i et roligt tempo. Hver stilling holdes i længere tid – typisk mellem 3-5 minutter. Der er tid til at du kan fordybe dig og finde den indre stilhed. Der er fokus på åndedrættet, mens du mediterer dig ind i strækkene. Yin yoga er udviklet til at trænge dybt ind i kroppens bindevæv og udvide fleksibilitet. Meridianerne (energibaner) bliver stimuleret og energi blokeringer bliver løsnet op og der kommer et øget energi flow i kroppen – alt sammen en healende effekt for kroppen og organerne.
Mindfulness er en måde at være i livet. Her vil du blive introduceret til de 9 kvaliteter som vi kultiverer i Mindfulness for at skabe bevist opmærksomhed i nuet. VI vil lave Mindful yoga med fokus på din oplevelse i kroppen samt meditation på dine sanser.

Hvad indgår:
Urban Retreat I: 4 x yoga (3 x Yin yoga + 1 Yoga Nidra).
Urban Retreat II: 4 x yoga (1 Vinyasa, 1 Hatha, 1 Mindful Yoga & 1Yin).
1 x økologisk morgenmad.
2 x frokost.
1 x 2retters middag.
1 x adgang til Nimat Spa.
1 x spa behandling.
1 x saunagus.
1 x dobbel eller enkelt rum.
Louise er tilgængelig for spørgsmål & og enklere guidning

Pris: i DKK enkelt rum 3850.- 
Book: På mail til: louisejuelseverin@gmail.com.
Tilmelding er bindende. Der er ikke muligt at få pengene tilbage, men du kan give pladsen til en anden hvis du ikke kan deltage. Vi forholder os til alle retningslinjer omkring COVID 19. Max 9 deltagere pr retreat Spørgsmål på mail eller ring til Louise +4530316236

Louise Juel Severin er uddannet yoga lærer og Mindfulness coach. Arbejder med stresshåndtering og underviser på yogalærer uddannelsen i yoga filosofi, åndedrættet tekniker, afspænding og chakra. Louise arbejder meget holistisk og hendes timer, giver dig ikke bare en fysisk rejse. men også en spirituel energetisk, mental og emotionel oplevelse.

 

URBAN RETREATS I Yin & Mindfulness 1-2/11
Find ro og skab mere nærvær lige her og nu. Ofte prøver vi at søge væk og vil gerne langt ud på landet for at finde roen, men da vi for det meste lever i en travl og stresset hverdag, er det lige præcis her – midt i byen - vi har behov for at kunne mestre vort sind og finde ro i vores krop og sjæl. Gennem yin yoga, mindfulness og meditation vil vi skabe ro i krop og sjæl. Du vil opleve det smukke i dig og i det som er lige præcis rundt omkring. Yoga Nidra er en dybere form af afspænding og består af flere forskellige lag eller trin, som du bliver guidet igennem. Vi starter med at sætte en sankalpa, en sætning som udtrykker et dybfølt ønske og hjælper dig med at sætte en intention. Derefter laves en kropsscanning og en fokus på åndedræt, sanser, følelser og visualisering over et bestemt tema. Vi afslutter altid med at gentage dig personlige sankalpa. Hvem kan være med? Alle kan være med på vores retreat, mænd, kvinder, par - alle over 16 år – også hvis du aldrig har prøvet yoga før. Det er en god måde at få introduceret, vedligeholde eller udvikle din yoga på og lære dig at trække vejret ordentlig.